Vakgebieden

Rockit Investments biedt haar diensten aan in diverse vakgebieden, diensten zoals Interim Management, bedrijfsovername en bedrijfsspecifieke projecten. Zoals aangegeven kunnen wij uw noodlijdend IT bedrijf overnemen of helpen met er weer bovenop te komen. Maar Rockit Investments helpt ook niet IT bedrijven in andere vakgebieden, zolang er maar IT binnen de organisatie wordt toegepast en dit zorgt voor tegenvallende resultaten. Hierbij kunt u denken aan een traag netwerk, verouderde systemen of medewerkers die niet met een (nieuw) systeem overweg kunnen. Het doel van Rockit Investments is het weer soepel laten verlopen van uw IT en dit geen effect heeft op uw bedrijfsresultaten. Wij zijn actief in de volgende vakgebieden:

  • Binnen de IT (noodlijdende IT bedrijven, ondersteuning met de dagelijkse werkzaamheden, bedrijfsovername etc.)
  • Uitgevers / DTP’ers (toepassing Apple / Windows systemen, centrale opslag data, coachen medewerkers)
  • Projectmanagers (implementatie systemen voor de bouw, centrale opslag data, coachen medewerkers etc.)
  • Gezondheidszorg (implementatie systemen, coaching medewerkers, centrale opslag data)

Uiteraard is Rockit Investments nog in meer vakgebieden werkzaam, maar hierboven hebben wij de meest voorkomende voor u opgesomd.

Mijn vakgebieden?

Staat uw vakgebied er niet bij, maar heeft u toch interesse gekregen in de dienstverlening van Rockit Investments dan helpen wij u graag verder. Wij maken kennis met u in een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, hierin kijken wij samen met u wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Na dit gesprek zullen wij uw problemen inventariseren en na uw goedkeuring een plan van aanpak maken. Dit plan zullen we na bespreking met de betrokken partijen in de praktijk brengen. Het maak voor ons niet uit wat de looptijd is van het plan, Rockit Investments is inzetbaar voor enkele dagen, maar ook voor meerdere maanden.

Als u interesse heeft dan kunt u contact met ons opnemen of bellen met 036 – 524 43 68. Wij nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.