Projecten

Ziet u het niet zitten om de dagelijkse werkzaamheden te laten overnemen door de specialisten van Rockit Investments, maar zoekt u simpelweg hulp bij kortlopende of langlopende projecten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden uw organisatie bij diverse projecten. Deze projecten kunnen te maken hebben met systeembeheer, serverbeheer, netwerkbeheer, computerhulp op locatie en bij bedrijven of remote support. Alles is mogelijk bij Rockit Investments.

Kortlopende Projecten

Heeft u een kortlopende project? Dan kan Rockit Investments u hierbij begeleiden, het is voor ons geen probleem of dit project enkele weken of zelfs maanden duurt, alles is mogelijk! Onze specialisten kijken samen met u naar het project en wat dit precies inhoudt. Vervolgens zullen wij hierover onze mening geven en hoe wij denken dit project zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. In samenspraak met u en alle uitvoerenden van het project zullen wij een plan van aanpak opstellen. Na goedkeuring van alle partijen zullen wij u ondersteunen dit plan in de praktijk te brengen. Rockit Investments zal continu de voortgang bewaken en samen met u kijken waar de eventuele verbeter- of aandachtspunten liggen.

Uiteraard is het uw eigen keuze hoeveel verantwoordelijkheid u Rockit Investments geeft. Wat vast staat is dat wij ten alle tijden met u proberen mee te denken en het beste met uw organisatie voor hebben.

Langlopende Projecten

Rockit Investments praat over een langlopende project als deze enkele maanden tot meerdere jaren duurt. Zoals aangegeven kunnen wij u ook met een langlopend project ondersteunen. Onze specialisten zullen gedurende de gehele looptijd van het project tot uw beschikking blijven en wij zullen continu de voortgang blijven bewaken.

Heeft u interesse in de dienstverlening van Rockit Automatisering? Neemt u dan contact met ons op of belt u met 036 – 524 43 68. Wij nemen altijd binnen één werkdag contact met u op en maken graag een afspraak met u.