Interim Management

Is uw huidige manager langdurig ziek? Functioneert uw huidige manager niet goed? Rockit Investments biedt uw zeer ervaren Interim Managers met zeer veel IT ervaring. Wij bieden diverse mogelijkheden van Interim Management aan. Wij leveren onze Interim diensten in o.a. de volgende plaatsen: Almere, Lelystad, Zeewolde, Huizen, Eemnes, Blaricum, Laren, Naarden, Bussum, Soest, Baarn en Zeist.

Interim Management in Almere en omgeving

Rockit Investments biedt Interim Managers aan in Almere en omgeving. Wij vervangen uw huidige managers voor diverse periodes, van enkele weken tot maanden. Alles is uiteraard in overleg met u mogelijk bij Rockit Investments. Onze Interim Managers zullen na de gemaakte afspraken met u een plan van aanpak maken, dit plan overleggen met u en het personeel. Vervolgens zullen wij u ondersteunen met de bedrijfsvoering en er op toezien dat de resultaten weer positief worden.

Ondervindt u een piekperiode?

Gaat het juist heel goed met uw onderneming en ondervindt u een piekperiode? Ook dan kan Rockit Investments u ondersteunen met haar Interim Managers bij diverse werkzaamheden. De Interim Managers van Rockit Investments kunnen u en uw personeel ondersteunen met werkzaamheden zoals: computerhulp bij bedrijven, computerhulp bij particulieren, Apple hulp voor bedrijven en particulieren, systeembeheer, serverbeheer, netwerkbeheer en remote support.

Uiteraard is Interim Management een zeer breed begrip, Rockit Investments probeert dit voor uw organisatie zo duidelijk mogelijk te maken en aan uw specifieke wensen aan te passen. Wij zijn voorstander van het maken van een duidelijk plan van aanpak, voor beide partijen duidelijk contract en wij zullen voortdurend de voortgang bewaken. Mocht u in de tussen tijd nog vragen hebben, of aanpassingen aan het plan van aanpak willen doen dan is dit, uiteraard in goed overleg altijd mogelijk.

Heeft u interesse in Interim Management van Rockit Investments? Belt u dan met 036 – 524 43 68 of neemt u contact op met onze specialisten. En wij beantwoorden graag al uw vragen.