Bedrijfsovername

Heeft u een noodlijdend IT bedrijf en bent u op zoek naar bedrijfsovername? Dan is Rockit Investments uw partner. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en wij nemen uw bedrijfsactiviteiten graag over indien u het zelf niet meer red. Wat is er mogelijk bij Rockit Investments met bedrijfsovername?

Overname personeel

Is in uw situatie een gehele bedrijfsovername niet nodig, ook dan bent u bij Rockit Investments aan het juiste adres. Wij kunnen onze specialisten de dagelijkse werkzaamheden laten overnemen en eventueel uw eigen personeel laten coachen. Hierdoor houdt u zelf de controle en kunnen wij uw onderneming er weer bovenop helpen.

Overname één of meerdere afdelingen

Rockit Investments wordt bij deze vorm van bedrijfsovername verantwoordelijk voor één of meerdere afdeling. Onze specialisten zullen eerst kijken naar de huidige situatie en wat wij hieraan kunnen verbeteren. Vervolgens zullen wij een plan van aanpak maken voor het komende jaar / de komende jaren. Wij zullen deze zaken met u in een contract vastleggen, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Uiteraard is het, in goed overleg mogelijk om het (meer jaren) plan tussentijds aan te passen. Rockit Investments is onderdeel van Rockit Automatisering en wij kunnen uw IT onderneming ondersteunen met computerhulp aan huis, computerhulp bij bedrijven, remote support, serverbeheer, systeembeheer, netwerkbeheer en het bieden van Apple hulp voor particulieren en bedrijven.

Complete bedrijfsovername

Rockit Investments doet uiteraard ook en complete bedrijfsovername. Hierbij investeren wij in uw noodlijdende bedrijf en proberen deze weer gezond te maken. Hierbij zullen wij kijken naar de inkomsten en uitgaven, het persooneel en alle overige kosten en inkomsten. Uiteraard zijn ook hier diverse mogelijkheden.

 

Wilt u meer informatie over bedrijfsovername door Rockit Investments? Belt u dan voor meer informatie met onze specialisten via 036 – 524 43 68 of neemt u contact met Rockit Investments op.