Onze Diensten

Rockit Investments biedt een grote diversiteit aan diensten aan. Onze core business is het investeren door middel van onze kennis, diensten en kapitaal om uw bedrijf verder te helpen. De diensten van Rockit Investments bestaan uit Projecten, Interim Management en Bedrijfsovernames. Voor ons is het belangrijk dat wij uw organisatie verder kunnen helpen met onze kennis van IT.

Projecten

Door het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke projecten kan Rockit Investments uw onderneming verder helpen en u duidelijkheid verschaffen over de IT (dienstverlening). Omdat Rockit Investments een zeer breed netwerk heeft en zeer veel kennis van IT is het voor ons mogelijk projecten specifiek voor uw orgranisatie te ontwikkelen. Het is uiteraard mogelijk om hier in overleg aanpassingen aan te doen. Voor meer informatie over onze projecten kijkt u hier.

Interim Management

Om een voorbeeld te geven: u heeft enige tijd geleden een IT bedrijf opgestart maar het wil niet vlotten en enige groei blijft uit. Dan kunt u een Interim Manager van Rockit Investments inhuren. Deze Interim Manager kijkt samen met u naar waarom uw groei stagneert en wij ontwikkelen voor uw organisatie een groeiplan voor de aankomende jaren. Rockit Investments zal ten alle tijden betrokken hierbij blijven en de voortgang bewaken. Wilt u meer informatie over Interim Management, klikt u dan hier.

Bedrijfsovername

Als het u tijden van crisis niet lukt om uw hoofd boven water te houden is Rockit Investments er voor u. Wij investeren in uw bedrijf en kunnen u verder helpen om in een later stadium toch zelfstandig aan de slag te gaan. Hierin zijn diverse scenario’s mogelijk. Meer over bedrijfsovername door Rockit Investments leest u hier.